Sinustako Top Speed Oy:n tehtaanjohtaja?

Sinustako Top Speed Oy:n tehtaanjohtaja?

Sinustako Top Speed Oy:n tehtaanjohtaja?

Tutustu tehtävään

Top Speed Oy palvelee metalli-, rakennus- ja elektroniikkateollisuuden toimijoita yli 32 vuoden kokemuksella. Yrityksen pulverimaalauslinjoilla toteutetaan laadukkaat pintakäsittelyt luotettavasti ja joustavasti. Maalattavien kappaleiden viimeistely on yrityksen erikoisosaamista. Yrityksen uudet tuotantotilat valmistuvat vuoden 2022 aikana.

Tehtaanjohtaja tulee työskentelemään läheisesti tuotannon rajapinnassa yhdessä yrityksen muun henkilöstön kanssa, joten toivomme hakijalta teknisen puolen koulutuksen lisäksi työkokemusta teknologiateollisuuden käytännön työtehtävistä sekä prosesseista. Tehtävän hoidossa tarvitaan sekä henkilöstöhallinnon osaamista että vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja yli konsernirajojen. Olemassa olevat asiakkuudet vaativat myös hyvää laatustandardien tuntemusta sekä jatkuvan parantamisen ajatusmallia. Tulet työssäsi osallistumaan myös tulevaisuuden kehityshankkeisiin sekä investointeihin, joten katsomme eduksi osaamisen ja ymmärryksen automaatiosta ja robotiikasta

Pyrimme ylittämään asiakkaiden odotukset kaikessa, mitä teemme ja yhteinen päämäärämme on toimiva työympäristö ja hyvinvoivat työntekijät. Toimintamme niin konsernissa kuin Top Speedilla perustuu pitkäjänteiseen kehittymiseen, nopeaan päätöksentekoon sekä tehokkaaseen tuotantoon, joten etsimme pitkäaikaista, sitoutunutta ja työstään motivoituvaa, osallistuvaa tehtaanjohtajaa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja erittäin vakavaraisessa perheyrityksessä,

kilpailukykyisen palkkauksen sekä konserniyrityksen edut.

Työt alkavat valittavan hakijan käytettävyyden ja sopimuksen mukaan. Työtehtävässä edellytetään

matkustus- ja oleskeluvalmiutta myös Kontiolahden Lehmossa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Nevalainen.
Soittopyynnöt numerosta 050 355 6003.

Olet oikea henkilö tehtaanjohtajaksi, mikäli ydinosaamiseesi kuuluu:

Asiantuntemus
tuotannosta

Teknologian
soveltamistaidot

Yrittäjähenkinen
ajattelu

Johtaminen

Asiantuntemus
tuotannosta

Teknologian
soveltamistaidot

Yrittäjähenkinen
ajattelu

Johtaminen

Ouneva Group työpaikkana

Ouneva Group on merkittävä sopimusvalmistaja eri teollisuuden aloille. Poikkeuksellisen laajaa teknologiavalikoimaamme käyttävät niin koneenrakennus kuin elektroniikkateollisuuskin.

Ouneva Groupin yhtiöissä työskentelee yli 600 ammattilaisen joukko – hitsaajia, koneistajia, kokoonpanijoita, insinöörejä sekä monia muita. Laadukkaat tuotteemme syntyvät hyvällä porukalla ja ratkaisukeskeisellä asenteella.

Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstömme on meille ylpeyden aihe. Haluammekin pitää huolta työntekijöidemme työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kotimainen perheyhtiömme investoi vahvasti tulevaisuuteen kasvattamalla automaatiotasoa – tästä on hyvänä esimerkkinä Jotwiren uusi elektroniikkatehdas Kontiolahden Lehmossa

Suunnittelu, projektinhallinta, logistiikka sekä toimitusketjun hallinta sisältyvät sopimusvalmistuksemme palveluihin.

Hae tätä työpaikkaa

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9. mennessä osoitteeseen riitta.raty@ouneva.fi